Jubileum activiteiten – Schrijf je in!

TV Topspinners bestaat in 2023 precies 75 jaar! Bij dit hoogtepunt staan we dan ook graag stil als vereniging. In het jubileumjaar organiseren we een tweetal evenementen. De autorally op 16 juli 2023 en een spetterend jubileumfeest op zaterdag 21 oktober.

Autorally (Fietspuzzeltocht alleen dan in de auto!)
Op zondag 16 juli 2023 organiseren we vanaf 12:00 (afhankelijk van het aantal deelnemende teams) een autorally. Teams starten om de 10 minuten vanaf TV Topspinners met één auto en krijgen een vooraf bepaalde route mee. Tijdens deze rit moet het team vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Het team dat uiteindelijk de meeste punten behaalt, mag zich de eeuwige winnaar van de Jubileumrally noemen! Uiteraard gaat het bij deze rondrit niet om snelheid, maar puur om het beantwoorden van de vragen en het uitvoeren van de opdrachten.
Na afloop van de autorally organiseren we een overheerlijk buffet. De kosten voor deelname aan de autorally inclusief buffet zijn €12.50.
Het aantal deelnemers per auto is minimaal drie en maximaal vijf. Deelname aan deze activiteit is op eigen risico en per team moet er gereden worden met een eigen auto.
 
We hopen op een grote deelname, dus roep je tennis/padelteam op en doe mee! De inschrijving is geopend t/m woensdag 5 juli 2023. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Maarten – maartentenijenhuis@gmail.com! Opgeven kan via de volgende link:
Jubileumcommissie TV Topspinners,
Anja Zomervijver
Lisanne Hilhorst
Liz van der Heijden
Maarten te Nijenhuis
Robert Schuurink

Jubileum

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *