Tennis

Lid worden

Mogelijkheden voor senioren
Er is momenteel een wachtlijst voor Tennis only en het daluren lidmaatschap.

Baan huren

Reserveringen van de banen gaat via de tennis- en padelboeker van de KNLTB. Via onderstaande link kom je op de juiste site.

Baan afhangen

Met de KNLTB ClubApp wordt alles omtrent tennis en padel banen reserveren geregeld. Reserveer nu een baan via deze app!

Tennis lessen

Tennisorganisatie Approach verzorgt de tennislessen voor de leden van TV Topspinners.

Inschrijven kan via het online inschrijfsysteem op de website van approach U kunt kiezen uit betaling per overboeking ineens of betaling in termijnen per automatische incasso. De lesgelden voor het zomerseizoen worden in 3 termijnen geïncasseerd. Als dank voor het gemak voor ons bij incasso, krijgt u bij een machtiging €10,00 korting op het lesgeld. In de lesprijzen van de jeugdtrainingen is een verenigingssubsidie reeds in mindering gebracht.

Om te kunnen trainen bij TV Topspinners dien je lid te zijn van de vereniging.

Competitie

Binnen Topspinners worden diverse soorten competitie gespeeld:
  1. Voorjaarscompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag in de maanden april, mei en juni. Hiervoor kan worden ingeschreven voor heren-, dames- en mixteams vanaf de leeftijd van 17 jaar en ouder. Eventueel kan er voor deze competitie ook op de dinsdag of donderdag worden ingeschreven.
  2. Najaarscompetitie kan worden gespeeld op verschillende momenten in de week in de maanden september tot en met november. Ook hier is de leeftijdsgrens 17 jaar en ouder. Inschrijving voor de najaarscompetitie zal medio Juni van dat jaar worden geopend.
  3. Tennniskids: dit zijn competities voor diverse leeftijdsgroepen tot 17 jaar. Informatie hierover kan gevonden worden op www.tenniskids.nl.
    Jeugdcompetitie: voor de jeugd bieden wij verschillende competitievormen aan in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 17 jaar. (Tenniskids Rood en Oranje, Groen en Geel)
    voor meer informatie en het aanmelden kun je terecht bij de jeugdcommissie.
Het inschrijven voor alle senioren tennis competities loopt via de tennis VCL’s (Verenigings CompetitieLeiders). Zij zijn bereikbaar via tennis@topspinners.nl .Ook kunnen alle vragen m.b.t. competitie via dit mailadres worden gesteld. 
 
De competitiebijdrage (KNLTB-afdracht en kosten van de ballen) ziet er als volgt uit :
  • Seniorenteam dinsdag/donderdag/zaterdag/zondag : 100 Euro.  (7 speeldagen)
  • Seniorenteam vrijdag: 70 Euro. (5 speeldagen)

Aanmelden voor de voorjaascompetitie is nu geopend!

Aanmelden voorjaarscompetitie

Vanaf heden is de inschrijving voor de voorjaars tenniscompetitie geopend voor senioren en jeugdleden.

Jeugdleden: Inschrijving is mogelijk via de competitieleider jeugd. Inschrijven kan uiterlijk tot 20 december 2023. Hiervoor kun je een email sturen naar: jeugdcommissietopspinners@gmail.com

Senioren (17+): Inschrijven kan individueel (wij kijken dan of wij je kunnen plaatsen binnen een team/ dat er een nieuw team gevormd kan worden) of per team (dit geldt ook voor de teams van afgelopen jaar i.v.m. de benodigde gegevens en spelers informatie) Tevens kunt u zich inschrijven als invaller.  

Meldt u zich uiterlijk 20 december aan per mail via het online inschrijfformulier, zie link onderaan de pagina.

Nb: nieuwe teams die zich willen inschrijven voor de vrijdagavond competitie zullen op de wachtlijst gezet worden. Op dit moment zit de vrijdagavond helaas vol. Deze teams krijgen uiterlijk eerste week van januari bericht of ze geplaatst kunnen worden of dat men naar andere competitie mogelijkheden zal moeten kijken.

Indien U ook lid bent van een andere vereniging en daar ook (niet dezelfde) competitie speelt, dient U via beide verenigingen dispensatie bij de KNLTB aan te vragen.

De speeldata en competitieaanbod van de voorjaarscompetitie vind je via deze link   

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/downloads/