Padel

Ledenstop

Vanwege de grote animo hebben wij een ledenstop voor Senioren (17+ bij volledige lidmaatschap Tennis en Padel). Gezien de grote van de huidige wachtlijst, is besloten de wachtlijst ook te sluiten. Helaas kunnen we op korte termijn weinig perspectief bieden op een lidmaatschap.

Baan huren

Reserveringen van de banen gaat via de tennis- en padelboeker van de KNLTB. Via onderstaande link kom je op de juiste site.

Baan afhangen

Met de KNLTB ClubApp wordt alles omtrent tennis en padel banen reserveren geregeld. Reserveer nu een baan via deze app!

Padel lessen

Het aanbod voor zowel jeugd als senior heeft twee opties:

Jeugd:

 • Optie A.
  Voor een kennismaking met padel (in combinatie met tennis) is het mogelijk om in te schrijven voor het Sjors Sportief programma dat door de gemeente wordt georganiseerd. Je kan hiervoor inschrijven op Sjors Sportief en voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar de jeugdcommissie.
 • Optie B.
  a. 10 Lessen van 45 minuten a € 90,-
  b. 10 Lessen van 60 minuten a € 120,- (4-5 personen )
  Hierin zal het volgende worden getraind: forehand, backhand, volley, bandeja, lob, het gebruik van de glaswanden en draaien.

Senior:

 • Optie A.
  In overleg kan er een proefles worden geboekt. Het uurtarief dat hiervoor wordt gerekend is €57,20. Dit kan worden gedeeld door het aantal deelnemers in de groep. Indien je interesse hebt stuur dan even een bericht.
 • Optie B.
  1. 10 Lessen van 1 uur om de week waarin alle basisslagen zoals een service, lob, volley en bandeja worden geoefend en daarnaast in wedstrijdvormen worden toegepast.
   Het advies is vrij te gaan spelen in de week dat je niet traint.
   Kortom: Je bent 20 weken onderweg.
   Kosten: € 143,-  (Groepsgrootte 4)
  2. 10 Keer wekelijks 1 uur competitietraining (met je competitieteam), waarin vooral de tactische elementen worden getraind.
   Kosten: € 143,- (Groepsgrootte 4)

We starten met de lessen zodra er een groepje van 4 personen gevormd kan worden.
Indien zich minder personen inschrijven zal er in overleg naar een passende oplossing worden gezocht.

Aanmelden:

Met de aanmeldingslink op deze website kom je op de website van Alexander, waarop je een inschrijfformulier kunt downloaden.
Of schrijf hem een mail via info@racketsportsalexander.nl. Je kunt je ook altijd opgeven door een mail te sturen naar secretariaat@topspinners.nl of te bellen met Alexander zelf op telefoonnummer 06-20865258.

Competitie

Binnen Topspinners worden diverse soorten competitie gespeeld:
 1. Voorjaarscompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag in de maanden april, mei en juni. Hiervoor kan worden ingeschreven voor heren-, dames- en mixteams vanaf de leeftijd van 17 jaar en ouder. Eventueel kan er voor deze competitie ook op de dinsdag of donderdag worden ingeschreven.
 2. De zomeravondcompetitie wordt op woensdagavond in de maanden mei en juni gespeeld, eveneens voor tennissers van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.
 3. Najaarscompetitie kan worden gespeeld op verschillende momenten in de week in de maanden september tot en met november. Ook hier is de leeftijdsgrens 17 jaar en ouder.
 4. Tennniskids: dit zijn competities voor diverse leeftijdsgroepen tot 17 jaar. Informatie hierover kan gevonden worden op www.tenniskids.nl.
Het inschrijven van de competitieteams voor alle competities loopt via de VCL’s (Verenigings CompetitieLeiders). Zij zijn bereikbaar via wedstrijdcommissie@topspinners.nl. Ook kunnen alle vragen m.b.t. competitie via dit mailadres worden gesteld.
 
De competitiebijdrage (KNLTB-afdracht en kosten van de ballen) ziet er als volgt uit :
 • Seniorenteam zaterdag/zondag : 100 Euro.
 • Seniorenteam vrijdag : 75 Euro.
 • Seniorenteam padel : 75 Euro.

Aanmelden voor de voorjaascompetitie is nu geopend!