CORONA-UPDATE D.D. 15-12-20

NIEUWE CORONAMAATREGELEN!
Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Nederland gaat weer in een lockdown. Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

Wat betekent dit op dit moment voor tennis en padel?

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Er is dus alleen enkelspel toegestaan.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, exclusief trainer.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.

Alle afspraken – die ook op ons mooie park gelden – staan beschreven op de site van de KNLTB.

https://corona.knltb.nl/nieuws/

Wij zeggen het dus nog maar een keer:
Ook bij Topspinners geldt:
РPubliek is niet toegestaan 
– De 1,5 meter afstand blijft van kracht
– De kantine, kleedkamers en douches blijven gesloten.
– Toiletten zijn normaal geopend.
– De EHBO-trommel staat in de hal van het clubhuis.

Leden kunnen alleen vrijspelen indien zij vooraf een baan reserveren via de KNLTB-clubapp. Ook in de daluren. Instructies hierover zijn te vinden op de volgende link: https://www.knltb.club/clubapp/

Wij vragen u te spelen op de door u in de app gereserveerde baan. Ook na het vrij spelen willen wij u vragen het terrein direct te verlaten. Komt u niet, wilt u de baan dan vroegtijdig cancelen zodat u andere leden de mogelijkheid geeft deze alsnog te reserveren?

Ook nu doen wij weer een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van onze leden en gaan wij ervan uit dat u zich ook op ons terrein aan de door de RIVM/KNLTB voorgeschreven richtlijnen zult houden.

Deze maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m dinsdag 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Mogelijk dat er nog een update komt vanuit de KNLTB.
Houd dus deze website in de gaten!