CORONA-UPDATE D.D. 14-10-20

NIEUWE CORONAMAATREGELEN, VRIJ TENNIS- EN PADEL SPELEN BLIJFT MOGELIJK

Het kabinet treft opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden de komende VIER weken de sociale contacten drastisch beperkt. Dat zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. Gelukkig kunnen we blijven tennissen en padellen, zolang het weer het toelaat.

De belangrijkste afspraken die ook op ons mooie park gelden staan beschreven op de site van de KNLTB.

https://corona.knltb.nl/nieuws/

De kleedkamers en douches blijven gesloten dus kom in sportkleding naar Topspinners. Toiletten zijn normaal geopend. De EHBO-trommel zal worden geplaatst in de hal van het clubhuis.

Leden kunnen alleen vrijspelen indien zij vooraf een baan reserveren via de KNLTB-clubapp. Ook in de daluren. Instructies hierover zijn te vinden op de volgende link: https://www.knltb.club/clubapp/

Wij vragen u te spelen op de door u in de app gereserveerde baan. Ook na het vrij spelen willen wij u vragen het terrein direct te verlaten. Komt u niet, wilt u de baan dan vroegtijdig cancelen zodat u andere leden de mogelijkheid geeft deze alsnog te reserveren?