Update bouwwerkzaamheden

Update d.d. 30.03.2021

Zoals u mogelijk heeft opgemerkt, is er op maandag 1 maart een start gemaakt met de aanpassingen van ons tennispark.
Er is nog steeds veel activiteit overdag:

1. Tennisbaan 6 is naar alle waarschijnlijkheid gereed rond 9 april.
2. Deze week wordt de sproei-installatie geplaatst, de belijning aangebracht en de verlichting ingeregeld. Tot die tijd is tennisbaan 5 slechts beperkt te gebruiken.
3. De 2 nieuwe padelbanen zijn een maand later klaar.
4. Woensdag 7 april  en donderdag  8 april zijn de padelbanen niet te gebruiken aangezien het waterdoorlatende beton van de nieuwe padelbanen eerst goed uitgehard moet zijn.
Dit doen  we uit voorzorg aangezien deze vloer omdat deze de eerste dagen echt niet mag worden belopen.
5. De drie ‘oude’ padelbanen hebben deze week een grondig onderhoud gehad door Sportaal, zodat ze minder glad zijn. Deze padelbanen krijgen ook nieuwe netten en scoreborden.Met bovenstaande beperkingen, de huidige avondklok en de groei van ons ledenaantal naar 700, willen we iedereen vragen om wat meer ‘sociaal af te hangen’.
Dat wil zeggen: hang niet meerdere keren per week in prime time (18 – 21 uur) af, maar kijk ook eens naar uw mogelijkheden om te spelen op een ander tijdstip.Als bestuur zullen we de groei van het aantal leden nauwlettend volgen. Mocht dit echt uit de hand gaan lopen, dan zullen wij zeer waarschijnlijk moeten gaan werken met een wachtlijst voor senioren.

En, hoe vervelend wij dat ook vinden: leden aan wie meerdere keren is gevraagd het lidmaatschap te betalen, maar dit niet nakomen, zullen we uiteindelijk moeten uitschrijven zodat we andere geïnteresseerden op de wachtlijst een kans kunnen geven wel lid te worden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *