Competitie

Binnen Topspinners worden diverse soorten competitie gespeeld:
1. Voorjaarscompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag in de maanden april, mei en juni. Hiervoor kan worden ingeschreven voor heren-, dames- en mixteams vanaf de leeftijd van 17 jaar en ouder. Eventueel kan er voor deze competitie ook op de dinsdag of donderdag worden ingeschreven.
2. De zomeravondcompetitie wordt op woensdagavond in de maanden mei en juni gespeeld, eveneens voor tennissers van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.
3. Najaarscompetitie kan worden gespeeld op verschillende momenten in de week in de maanden september tot en met november. Ook hier is de leeftijdsgrens 17 jaar en ouder.
4. Tennniskids: dit zijn competities voor diverse leeftijdsgroepen tot 17 jaar. Informatie hierover kan gevonden worden op www.tenniskids.nl.
Het inschrijven van de competitieteams voor alle competities loopt via de VCL’s (Verenigings CompetitieLeiders). Zij zijn bereikbaar via wedstrijdcommissie@topspinners.nl. Ook kunnen alle vragen m.b.t. competitie via dit mailadres worden gesteld.
De competitiebijdrage (KNLTB-afdracht en kosten van de ballen) ziet er als volgt uit :
Seniorenteam zaterdag/zondag : 100 Euro.
Seniorenteam vrijdag : 75 Euro.
Seniorenteam padel : 75 Euro.