Aanmelden competitie

Vanaf heden is de inschrijving voor de voorjaars tenniscompetitie geopend voor senioren en jeugdleden vanaf 10 jaar (geel).

Inschrijven kan individueel (wij kijken dan of wij je kunnen plaatsen binnen een team/ dat er een nieuw team gevormd kan worden) of per team (dit geldt ook voor de teams van afgelopen jaar i.v.m. de benodigde gegevens en spelers informatie) Tevens kunt u zich inschrijven als invaller 

Meldt u zich uiterlijk 16 december aan per mail bij wedstrijdcommissie@topspinners.nl of via onderstaand formulier.

Nb: nieuwe teams die zich willen inschrijven voor de vrijdagavond competitie zullen op de wachtlijst gezet worden. Op dit moment zit de vrijdagavond helaas vol. Deze teams krijgen uiterlijk 10 januari bericht of ze geplaatst kunnen worden of dat men naar andere competitie mogelijkheden zal moeten kijken.

Indien U ook lid bent van een andere vereniging en daar ook (niet dezelfde) competitie speelt, dient U via beide verenigingen dispensatie bij de KNLTB aan te vragen.

De speeldata van de voorjaarscompetitie vindt u via deze link: 

Informatie betreffende de verschillende aangeboden categorieën voorjaarscompetitie ( het is mogelijk om meerdere keren per week competitie te spelen als speler) kunt u downloaden via:  

[Form id=”22″]