Tennisbanen weer bespeelbaar
Tennisbanen weer bespeelbaar

Tennisbanen 1, 2 en 3 zijn weer geprepareerd en vanaf vandaag (17-02-21) weer bespeelbaar. Dat geldt vanaf morgen (donderdag 18-02-21)) ook voor tennisbanen 4, 5 en 6. De padelbanen zijn weer sneeuwvrij wat betekent dat ook daar weer (alleen enkel) kan worden gespeeld. Veel plezier!

LEARN MORE LEARN MORE
Aithel Daal overleden
Aithel Daal overleden

Vandaag ontvingen wij uit Curaçao het verdrietige bericht van het overlijden van ons clubicoon & Lid van verdienste AITHEL DAAL 25 januari 1944 – 8 februari 2021 Topspinners was jarenlang niets zonder hem. En Aithel was al die jaren niets zonder ‘zijn clubhuis en zijn bar’. Hij zal door velen worden gemist, op Curaçao en

LEARN MORE LEARN MORE
Uitslag stemming ALV
Uitslag stemming ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 januari 2021 kon door alle leden worden gestemd op de volgende drie vragen: Het bestuur vraagt akkoord voor het voorstel tot wijzigen van de statuten van de vereniging, overeenkomstig het concept met het kenmerk JT/JH/2020.51835.01, zoals opgesteld door notaris KienhuisHoving. In aansluiting hierop, vragen wij iedere bestuurder van de

LEARN MORE LEARN MORE
Uitslag Bijzondere ledenvergadering 30-11-20
Uitslag Bijzondere ledenvergadering 30-11-20

Beste leden

De projectgroep ‘Uitbreiding Topspinners’ (Ivo Klerkx, Gerard Nijhuis, Bart Zwerink en Erik Brager) heeft haar uitbreidingsplannen gepresenteerd.

De reden voor de uitbreiding moet gezocht worden in het groeiend aantal leden. Met name de toename in de bezetting van de padelbanen geeft voor de toekomst een probleem. De aanbevelingen van de projectgroep is daarom als volgt:

1) Aanleg 2 nieuwe padelbanen
2) Verplaatsen tennisbaan, behoud van 6 tennisbanen.
3) Behoud plein en extra ruimte achterzijde tennisbanen
4) Realisatie: 1 april 2021.

De plannen van de projectgroep zijn positief ontvangen door de leden.

Vanwege het feit dat het coronavirus de nodige richtlijnen vraagt, was het bestuur genoodzaakt een online Bijzondere Leden Vergadering te beleggen welke is gehouden op 30 november 2020.

Om ieder lid zo goed mogelijk te informeren heeft de projectgroep ervoor gekozen de leden op de volgende wijze te informeren.

  • Op 13 november is ieder lid uitgenodigd om deel te nemen aan de online BLV middels een individuele mail.
  • Er is gekozen om een filmpje op Youtube te plaatsen, met daarin een uitleg hoe de projectgroep is gekomen tot de aanbevelingen. Deze is met name bedoeld voor die leden die wellicht technische problemen krijgen bij het inbellen of niet aanwezig kunnen zijn bij de online BLV op 30 november zelf.
  • Een link naar het filmpje is tijdelijk (2 dagen, zondag 29, en maandag 30 November) op de website gezet van Topspinners.

Dit filmpje is 161 keer bekeken door de leden. Een groot gedeelte van deze groep heeft gestemd met de online stemtool.
Een ander deel heeft hun stem uitgebracht door een mail te sturen naar padel@topspinners.nl

  • Tijdens de online BLV op maandagavond 30 november hebben 48 leden ingelogd op de link via microsoft teams.

In totaal hebben 64 leden (gedeeltelijk of in zijn geheel, en familes met één scherm) deelgenomen aan deze online vergadering.

Het bestuur en projectgroep is van mening dat we op deze wijze onze leden zo goed mogelijk hebben betrokken bij de besluitvorming. In coronatijd, waarbij samenkomsten niet mogelijk zijn, was dit ons inziens de beste optie. We hebben ons daarbij gehouden aan de mogelijkheden die de KNLTB ons hierin heeft geboden

Uitslag:
Er zijn in totaal 205 stemmen uitgebracht. 191 leden hiervan hebben een correcte stem uitgebracht.
Alle correcte 191 stemmers hebben ingestemd met de aanbevelingen van de projectgroep. Er is geen negatieve stem ontvangen.

Met deze geweldige uitslag en met de ondersteuning van de leden, gaan het bestuur en de projectgroep verder met het uitwerken van de plannen, zodat het voorstel zoals hierboven beschreven, voor 1 april 2021 kan worden gerealiseerd. Tijdens de ALV van 15 januari 2021 zullen eventuele positieve en negatieve financiële consequenties worden gepresenteerd als onderdeel van het budget voor 2021.

Met sportieve groet,

Projectgroep Uitbreiding Topspinners

 

LEARN MORE LEARN MORE
Corona update 15-12-20
Corona update 15-12-20

CORONA-UPDATE D.D. 15-12-20 NIEUWE CORONAMAATREGELEN! Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Nederland gaat weer in een lockdown. Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. Wat

LEARN MORE LEARN MORE
Pure Energie voordeel!
Pure Energie voordeel!

Beste leden, Energieleverancier Pure Energie uit Enschede heeft Topspinners een mooi aanbod gedaan, en wel als volgt: Ieder lid van Topspinners dat een energiecontract voor gas en Electra afsluit bij de groenste leverancier van Nederland, zorgt er voor dat Topspinners 2 x € 25,00 ontvangt. Ook voor de afname van zonnepanelen zijn er voordelen voor

LEARN MORE LEARN MORE
Baanbezetting KNLTB app
Baanbezetting KNLTB app

Vanaf nu kun je via de KNLTB club app bekijken of en/of wanneer er een baan vrij is om te spelen.   Log in op de KNLTB app. Onderaan deze homepagina staat ‘Baanoverzicht’. Als je deze optie aanklikt krijg je een overzicht van dat moment. Door naar rechts te scrollen zie je de baanbezetting van

LEARN MORE LEARN MORE