Indien je je aanmeldt via internet, dien je separaat ook een recente pasfoto aan de ledenadministratie te zenden. Zodra de ledenadministratie zowel het aanmeldingsformulier alsmede jouw recente pasfoto heeft ontvangen, krijg je van de ledenadministratie een lidmaatschapspas waarmee jij de mogelijkheid krijgt om (uitsluitend) op onze padelbanen te spelen. Wil je ook tennissen, kies dan voor een gecombineerd Tennis & Padel lidmaatschap.

De pas die jou ongeveer drie weken na aanmelding wordt opgestuurd, heb je ook nodig om te kunnen meedoen aan de padelcompetitie. Degene die aan de competitie wil meedoen, moet er voor zorgen dat hij/zij zich tijdig als lid aanmeldt. Het spreekt voor zich dat je pas gebruik mag maken van onze banen zodra de door jou verschuldigde contributie op het bankrekeningnummer van Topspinners is bijgeschreven.

De peildatum met betrekking tot leeftijden is altijd 1 april van het nieuwe seizoen. De hoogte van de jaarlijkse contributie wordt ook ieder jaar opnieuw vastgesteld. Alle genoemde bedragen zijn exclusief lesgeld. Aanmeldingen na 1 juli/na de zomer betalen een gereduceerd tarief.

Het seizoen loopt van 1 januari t/m 31 december(12 maanden). De padelbanen zijn het gehele jaar toegankelijk.

Opzeggen Lidmaatschap:

Wanneer je het lidmaatschap wenst te beëindigen, dien je dit te doen vóór 1 november van het lopende verenigingsjaar. De opzegging dient schriftelijk of via de e-mail te geschieden bij de ledenadministratie. Meer informatie hierover is te lezen bij Afmelden.

*
*
*
 - 
*
*
Enschede Topspinners
-2°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 79%
Windkracht: 3m/s NO
6°
Ma
3°
Di
1°
Wo
 
NAVIGATIE MENU (rechts en links)